kuva

Sivuja on päivitetty viimeksi 23.08.2017. 12:45:41.

Lämpimästi tervetuloa!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt vuosien varrella reilu kuusisataa. Kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä Fiktion. Tallin ylpeydenaihe on Lilla My:stä lähtevä emälinja, johon kuuluu mm. Ilopilleri, joka saavutti ensimmäisenä fiktiolaisena Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, ja Kerttu, joka on paitsi SLA-I*-palkittujen hevosten jälkeläinen, myös ansainnut itse saman meriitin.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut 2013, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat


Tuoreimmat kuulumiset

Kesä alkaa pikkuhiljaa saapua myös Fiktioon. Varsoja ei ole juurikaan syntynyt, mutta Lilla My -linjalle saimme huhtikussa pitkän odotuksen jälkeen jatkajan. Armi varsoi todella kauniin tammavarsan orista Tuulenpesän Hopeinen Kuu-Ukko. Muuten viime aikoina on lähinnä kierretty hevosten kanssa kilpailuissa, laatuarvosteluissa ja kantakirjaustilaisuuksissa.