virtuaalinen suomenhevostalli
Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli kaksisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut edellisvuosi, jolloin järjestettiin huimat 501 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 17.04.2014. 04:37:18.

Tuoreimmat kuulumiset

2. maaliskuuta 2014 - Fiktioon on syntynyt tälle vuodelle kahdeksan suomenhevosvarsaa. Vuoden ensimmäinen, Voitonhuuto, on jo kahminut aimo kasan sijoituksia koulu- ja esteradoilta. Rautias herra asustelee Snillissä. Muualle myytyjä kasvatteja ovat tamma Tilkku ja oriit Wirtuoosi ja Kaarne. Tilkku muutti pitkäaikaiselle yhteistyötallillemme Vaapukkaan, joka on tehnyt hurjalla vauhdilla paluuta aktiivisten suomenhevoskasvattajien joukkoon. Wirtuoosi taas on löytänyt kodin erään kennelin omistajan luota. Kaarnen koti on uusi tuttavuus Tuulenpesän Kartano, jonka omistajattarella tosin on jo ennestään vahvaa kokemusta suomenhevosten kasvatuksesta.

Omaan talliin ovat jääneet tammat Uinaus, Aprilli, Popliini ja Selma, sekä ori Velmeri. Näistä on vaikea löytää suosikkia, pidän kovasti jokaisesta ja jokaisen suvusta. Näillä tulee olemaan paljon annettavaa joka suhteessa.

Ulkoasuun saatiin hieman uutta ilmettä vaihtamalla otsikkokuva. Tämä vihreä ulkoasu on ollut käytössä jo kesästä 2012 asti.

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Otsikon kuva © flickr.com/photos/smerikal (CC BY-SA 2.0), muu materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.