virtuaalinen suomenhevostalli
Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli kaksisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut edellisvuosi, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 20.11.2014. 18:03:08.

Tuoreimmat kuulumiset

12. lokakuuta 2014 - Viikko sitten laitoin myyntiin kuusi uutta varsaa, joista on nyt myyty kaksi. Ensimmäisenä uuden kodin löysi ori Viipertti, joka muuttaa Suokuja-nimiselle tallille. Tamma Helmiida myytiin Cannabialle Pirunkorpeen, jossa asustelee tällä hetkellä kahdeksan muuta Fiktion kasvattia. Vielä on siis jäljellä neljä hienoa varsaa, joita pääsee ihastelemaan täällä. Ihan ensimmäisenä sivulla on pari muutakin kasvattiani, tutustu ihmeessä niihinkin, jos kaipaat uutta kenttäratsua.

Meille on tullut viime aikoina paljon hevosia muilta kasvattajilta, mutta myös omia kasvatteja on jäänyt normaaliin tapaan kotikonnuille. Omista kasvateista mainittakoon esimerkiksi Kerttu, joka on fiktiolainen yhdeksännessä polvessa. Ventoksesta meille saapui ihana pienhevosori Tuhla, joka onkin ensimmäinen hopeanruunikko ori meillä. Tammoja on sen sijaan useampikin kappale. Varsojen lisäksi muilta talleilta olen ostanut aikuisiakin hevosia, näistä voisin mainita puolisiskokset Hallan ja Elenen, mitkä ovat kumpikin ravisukuisia. Halla on tähän asti toiminut ravurina, mutta nyt se on päässyt starttaamaan kouluratsastuskilpailuissa. Elene taas on suvustaan huolimatta toiminut ratsuna koko ikänsä. Käy ihmeessä tutustumassa hevosiimme, löydät varmasti paljon uusia tuttavuuksia!

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Otsikon kuva © flickr.com/photos/smerikal (CC BY-SA 2.0), muu materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.