virtuaalinen suomenhevostalli
Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli kaksisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut edellisvuosi, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 04.07.2015. 17:57:25.

Tuoreimmat kuulumiset

28. toukokuuta 2015 - Melkein seitsemän vuotta siinä meni, mutta tässä se nyt on, Fiktion Elvi, Fiktion toinen SLA-I*-palkinnolla palkittu kasvatti! Ja eikä mikä tahansa hevonen, vaan vieläpä sen ensimmäisenä palkitun, Fiktion Ilopillerin, lapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsi. Toivottavasti saamme nauttia tästä ilontunteesta vielä useita kertoja tämänkin jälkeen, kunhan vain ei toista seitsemää vuotta tarvitsisi odottaa. Nyt onkin sitten kovat paineet kohdistuneet Elvin varsaan Kerttuun.

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Otsikon kuva © flickr.com/photos/smerikal (CC BY-SA 2.0), muu materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.