Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli viisisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut 2013, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 14.02.2016. 19:43:29.

Tuoreimmat kuulumiset

14. tammikuuta 2016 - Kenties on jo aika päivittää hiukan kuulumisia tähän etusivullekin, kun edellisessä toivotellaan mukavaa joulun odotusta. Nyt aletaan olla jo uuden vuoden ensimmäisen kuukauden puolessa välissä. Kylläpä aika rientää! Meillä on edelleen myynnissä vanhempia kasvatteja viime vuoden suurmyynnistä ja lisäksi tammikuun varsat ovat varattavissa. Tutustu tarjontaan!

Pitkään aikaan ei olekaan tullut mainittua palkituista hevosista, mutta nyt luvassa tuloksia tammikuun KRJ-laatuarvostelutilaisuudesta. Omia hevosia paikan päällä oli neljä: Popliini, Priima, Velmeri ja Maitokahvi. Odotetusti Popliini ja Velmeri saivat II-palkinnon ja Priima sekä Maitokahvi ensimmäiset palkinnot. Tilaisuudessa oli mukana myös kasvattimme Aprilli, joka viime vuoden lopulla muutti meiltä Vanimaan, ja Haavelaaksossa vieroituksesta asti asunut Hopeasumu. Aprilli palkittiin I-palkinnolla ja Hopeasumu II-palkinnolla. Onnea molemmille!

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Otsikon kuva © flickr.com/photos/smerikal (CC BY-SA 2.0), muu materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.