Fiktio
virtuaalinen suomenhevostalli

Tervetuloa Fiktioon!

Aloitin ratsu- ja pienhevoslinjaisten suomenhevosten kasvatuksen vuonna 2006 ja sillä tiellä olen edelleen. Varsoja on syntynyt jo yli kaksisataa ja kahdeksaa ensimmäistä lukuunottamatta kasvatit kantavat liitettä "Fiktion". Tallin ylpeydenaihe on edesmennyt tamma Fiktion Ilopilleri, joka jätti useita hienoja varsoja ja menestyi upeasti urallaan saavuttaen mm. Suomenhevosten Laatuarvostelussa I*-palkinnon, jonka vain harvat ovat saaneet.

Fiktiossa riittää aina vilinää ja vilskettä muutenkin kuin oman porukan ansiosta, sillä ahkera kouluratsastuskilpailujen järjestäminen kuuluu tallin päätoimiin kasvatustoiminnan rinnalla. Näyttelyitä ja valjakkoajokilpailuja on lisäksi satunnaisesti. Tapahtumarikkain vuosi on tähän mennessä ollut edellisvuosi, jolloin järjestettiin huimat 877 tapahtumaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet myöhemmin uudelleen!
ystävällisin terveisin, Milja
VRL-00692, Kouluratsastajat

Suosittelemme

Äänestä Fiktiota VRL:n tallilistalla
Suurkiitos äänestäneille!

Sivuja on päivitetty viimeksi 27.08.2015. 15:59:53.

Tuoreimmat kuulumiset

26. heinäkuuta 2015 - Päivitystä ilmeeseen. Fiktio sai nimittäin kotisivuilleen uuden otsikkokuvan. Taas on jäänyt kertomatta kuulumisia pidemmän kaavan mukaan, mutta lyhyesti sanottuna palkintoja on jälleen ropissut laatuarvosteluista ja kantakirjauksista niin omille hevosille kuin kasvateillekin. Varsoja on viime aikoina syntynyt melko vähän, mutta lasketut ajat alkaa lähestymään yhdellä jos toisella tammalla. Viimeisimmät varsat ovat orivarsat Jaromus ja Joukki, joista ensimmäinen tuleva monitoimihevonen ja Joukista leivotaan hieno kouluratsu.

Lue aiempia merkintöjä

Fiktio on virtuaalitalli. Otsikon kuva © flickr.com/photos/smerikal (CC BY-SA 2.0), muu materiaali © Fiktio, ellei toisin mainita.